3
Mayıs
2024
Cuma
GÜNCEL

Gazateci Murat Şener toprağa verildi

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti üyesi ve Sürekli Basın Kartı sahibi Gazeteci Murat Şener (59), İstanbul'da toprağa verildi.

Geçtiğimiz gün vefat eden Şener için Bahçelievler Yayla Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene, Murat Şener'in ailesi ve yakınlarının yanı sıra, İstanbul Valisi Muammer Güler, İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yavuz Özgün, İhlas Haber Ajansı (İHA) Genel Müdürü Fevzi Kahraman, İhlas Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Mehmet Okyay, İhlas Holding çalışanları, Üsküdar Belediye Başkanı Mehmet Çakır ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi İl Genel Meclis üyeleri katıldı. Aynı zamanda İstanbul Büyükşehir Belediyesi İl Genel Meclis Başkanı Hüseyin Şener'in kardeşi olan Murat Şener'in cenazesi, ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Kocasinan Mezarlığı'nda toprağa verildi.
 
1947 yılında Edirne'de doğan Murat Şener, Gazetecilik Yüksek Okulu'nu bitirdi. Mesleğe, 1975 yılında TRT İstanbul TV'de kameraman olarak başlayan Şener, Ankara TV, TGRT ve Türkiye Gazetesi'nde çalıştı. "Kamera Kullanımı ve Kamerada Işık" adlı kitabı yayımlayan Şener, İstanbul Üniversitesi Basın Yayın Yüksek Okulu'nda, kamera dersi öğretim görevlisi olarak görev yaptı.
İHA
Yayın Tarihi : 30 Eylül 2006 Cumartesi 17:54:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Hakan arı IP: 85.96.166.xxx Tarih : 9.10.2006 17:35:37
ßen ilk olarak selamlarımı dilerim ve başı soğolsın dilerim ve geridekilere de allahdan baş sağlığı dilerim neyse ßen geridekilere saßırda dilerim :((( iyi günler?