3
Mayıs
2024
Cuma
GÜNCEL

Geçişte OGS ve KGS

Ulaştırma Bakanı Yıldırım, 3 Nisan'dan itibaren Boğaziçi Köprüsü'nden nakit ödeme gişelerinin kaldırılacağını, köprüden sadece OGS ve KGS'li araçların geçeceğini açıkladı 


Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Boğaziçi Köprüsü'nden, 3 Nisan'dan itibaren sadece OGS ve KGS'li araçların geçebileceğini, nakit ödeme gişelerinin kaldırılacağını söyledi. Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafiz Özak, Vali Muammer Güler ve Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'la birlikte, 'Ulaştırma Zirvesi'nin sonuçlarına ilişkin basın toplantısı düzenleyen Yıldırım, köprü trafiğinde gişeler nedeniyle aksama yaşandığını hatırlattı. Boğaziçi Köprüsü'nden, 3 Nisan'dan itibaren sadece OGS ve KGS'li araçların geçeceğini ifade eden Yıldırım, nakit ödeme gişelerinin kaldırılacağını belirtti. Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde ise 4 nakit gişesinin açık tutulacağını kaydeden Yıldırım, diğerlerinin OGS'li olacağını söyledi.

Otobüsler tek bilet
Yıldırım, ulaşım sistemleri arasında koordinasyon sağlanacağını, bunun için tüm hatların ulaşım türlerine göre tekrar gözden geçirileceğini, türler arasında entegrasyonu sağlayan kombine sisteme geçiş çalışmalarının başlatılacağını anlattı. Yıldırım, 1 Şubat'tan itibaren de toplu taşıma araçlarında tek bilet uygulamasına geçileceğini belirtti.
.
Yayın Tarihi : 22 Ocak 2006 Pazar 16:56:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?