1
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

Hasta anne çocuklarını rehin aldı

Küçükçekmece'de sinir hastası bir anne, 3 çocuğunu evinde rehin aldı. Çocuklara "İntihar edeceğim ve sizi de öldüreceğim" tehdidinde bulunan anne, polis ekipleri ve itfaiye ekiplerinin eve düzenlediği operasyonla evden çıkarıldı.

Edinilen bilgiye göre, Sefaköy İnönü Mahallesi Arıkuşu Sokak'ta bulanan apartmanın 6. oturan Nurten Çelik, eşinin işe gitmesinin ardından kapıyı kilitleyerek Hatice (6), Zeynep (4), Ahmet (8) isimli 3 çocuğunu rehin aldı. Kendisini ve çocuklarını öldüreceğini söyleyen sinir hastası anne, çocuklarına ve komşularına korku dolu anlar yaşattı. Anneyi kapıyı açma konusunda ikna edemeyen komşuları, durumu polis ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen itfaiye ve polis ekipleri, çocukları kurtarmak için operasyon düzenledi. Bölgede her ihtimale karşı önlem alan itfaiye ekipleri, apartmanın önüne branda açtı. İtfaiye ve polis ekipleri, Çelik'in oturduğu dairenin kapısını kırarak içeride bulunan 3 çocuğu dışarı çıkardı. Polis ekiplerinin kucağında çıkarılan çocuklar, ambulansa bindirildi. Yaşadıkları karşısında gözyaşlarına boğularak, sinir krizleri geçiren çocukları görevli ekipler sakinleştirdi. Ambulansa konulan çocuklara polis ekipleri tarafından su verildi. Daha sonra anne Nurten Çelik sağlık ekipler ve itfaiye ekipleri tarafından evden çıkarılarak sedyeyle ambulansa bindirildi. Anne ve 3 çocuğu hastaneye kaldırıldı.
İHA
Yayın Tarihi : 16 Şubat 2007 Cuma 15:33:49
Güncelleme :16 Şubat 2007 Cuma 15:41:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?