2
Mayıs
2024
Perşembe
GÜNCEL

Holding kadrosunda yenilikler yapılıyor

Mobilya, tekstil, finans, pazarlama, lojistik, koblo ve metal üretim gibi 7 ayrı alanda 23 şirketi ile Türkiye'nin önde gelen şirketlerinden biri olan Boydak Holding'in kadrosunda yeni atamalar gerçekleştirildi.
 
Yapılan açıklamaya göre, son olarak İstikbal Marka Pazarlama Müdürü görevini sürdüren Bilal Uyanık, İstikbal, Bellona ve Mondi markalarının reklam ve pazarlama faaliyetlerden sorumlu Mobilya grubu Pazarlama Koordinatörlüğü görevine getirildi. Uluslararası İlişkiler Bölümünü mezunu olan Uyanık, 1994 yılından bu yana Boydak Holding'te Reklam, Satın Alma ve Pazarlama Bölümü gibi farklı departmanlarda görev aldı. Bilal Uyanık'tan boşalan İstikbal Marka Pazarlama Müdürlüğü görevini ise İstikbal bünyesinde daha önce Ürün Müdürü olarak görev yapan Mustafa Büyükkatırcı getirildi. Büyükkatırcı aynı zamanda İstikbal Regina Mutfak Pazarlama Müdürlüğü görevini de sürdürüyor. Boydak Holding İnsan Kaynakları'nda ise İnsan Kaynakları Müdürlüğüne daha önce Merkez Çelik A.Ş.'de Personel Müdürü olarak görev yapan Halit Bayhan atandı.
 
Holdingdeki diğer atamalar ise şöyle: "Boytaş Mobilya A.Ş.'nde Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Ali Yıkın İstikbal Mobilya A.Ş. Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcılığı ve Holding Mali İşler Koordinatörlüğüne atandı. Merkez Çelik A.Ş. Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı ve Holding Mali İşler Koordinatörü olarak görev yapmakta olan Namık Kemal Ulusoy Merkez Çelik A.Ş. Genel Müdürlüğüne atandı. Merkez Çelik A.Ş.'de Teknik Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapmakta olan Şevket Ganioğlu Tel, Yay ve Boru Profil tesisleri (Boy-Çelik) Genel Müdürlüğü'ne atandı. Boytaş Mobilya A.Ş.'nde Planlama Müdürü olarak görev yapan Murat Baki Özaydın Holding Bilgi İşlem Koordinatörlüğüne atandı."
İHA
Yayın Tarihi : 25 Eylül 2006 Pazartesi 12:31:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?