3
Mayıs
2024
Cuma
GÜNCEL

İstanbul aydınlanıyor

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI IŞIL IŞIL BİR İSTANBUL İÇİN, MEYDAN VE ANA ARTERLERİ AYDTINLATIYOR. BİR SENE DE; 7400 YENİ AYDINLATMA DİREĞİ DİKİLDİ, 15.400 ARMATÜR TAKILDI.

İstanbul’un yıllardır ihmal edilen gece aydınlatması son buluyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi meydanlar ve arterleri aydınlatma çalışmalarının büyük bölümünü tamamladı.

İstanbul gece de gündüz gibi ışıl ışıl olacak sloganıyla hareket eden Büyükşehir Belediyesi Meydan ve Caddelerin aydınlatma çalışmalarının son aşamasına geldi.

Halkın can ve mal güvenliği açısından önem taşıyan gece aydınlatması, tüm İstanbul caddelerine yayılıyor. Aydınlatma çalışmaları tamamlanan cadde ve meydanlarda halk gece geç saatlere kadar rahatlıkla gezebiliyorlar.

Çeşitli ilçelerde 10 meydan 50 ana arter bir yıl içinde tüm elektrik aksamı değiştirilerek aydınlatıldı. Yaklaşık 100 Km. ana arter yeniden aydınlatırken, 150 Km. lik bölümde ise bakım ve onarım çalışmaları yapıldı.

Tüm bu çalışmaları görmek için, Kadir Topbaş Başkanlığı’nda Bostancı Sahil yolu İDO iskelesi önünde vatandaşlarla birlikte gezilecek.
Kenthaber
Yayın Tarihi : 30 Temmuz 2006 Pazar 18:37:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?