3
Mayıs
2024
Cuma
GÜNCEL

İstanbul'da elektrik kesintisi

Boğaziçi Elektrik Dağıtım AŞ Genel Müdürlüğü, yapılacak olan bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle bazı semtlerde elektrik kesintisi uygulanacağını bildirdi. 

Bağaziçi Elektrik Dağıtım AŞ Genel Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada, Avcılar ve Beyazıt İşletme Müdürlüğü’nün gerçekleştireceği bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle, bazı semtlere 1 Ekim Pazar günü, 2-4 saat arasında elektrik verilemeyeceği duyuruldu.
Avcılar İşletme Müdürlüğü’nce yapılacak bakım ve onarım çalışması nedeniyle, 1 Ekim Pazar günü saat 9.00 ile 13.00 arasında Avcılar, Esenyurt Melodi Çikolata, Deniz Geçmiş Caddesi ve bağlı sokaklar, Yapı Kredi Bankası ve arkasındaki sokaklara elektrik verilemeyecek. 


Beyazıt İşletme Müdürlüğü’nün, trafo bakımları nedeniyle yapacağı çalışmalar nedeniyle de Beyazıt, Edirnekapı, Balat Aksaray, Fener, Cibali, Çarşamba, Karagümrük, Şehremini, Çapa, Neslişah, Keçecikarabaş, Mimar Sinan, Hoca Üveyz mahalleleri ile Sofular, Eminönü, Sultanhamam, Kocamustafapaşa, Tahtakale ve Küçükpazar’da pazar günü sabah saat 5.00 ile 7.00 arasında elektrik kesintisi uygulanacak.
Anka
Yayın Tarihi : 29 Eylül 2006 Cuma 16:34:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?