2
Mayıs
2024
Perşembe
GÜNCEL

İstanbul'da trafik kazası: 2 ölü, 3 yaralı

Fatih ve Kadıköy'de meydana gelen 2 ayrı kazada 2 kişi öldü, 3 kişi yaralandı. Osman Murat Gülcan (52) yönetimindeki 34 MZM 57 plakalı otomobil, Unkapanı Köprüsü üzerinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı şeride geçerek Ali Osman Küçükyılmaz'ın kullandığı İETT otobüsü ile çarpıştı.

Otomobilde sıkışan Gülcan, olay yerinde hayatını kaybetti. Otobüs yolcularından Gamze Kaygusuz ve Mahmut Sabri Ağar ise yaralı olarak kaldırıldıkları Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan müdahalenin ardından taburcu edildi.

Bu arada, Ahmet Mete yönetimindeki 45 Z 4205 plakalı plakalı kamyon, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu E-5 Karayolu Kadıköy Kozyatağı mevkiinde önünde seyreden Fahrettin Emin (56) idaresindeki 34 BF 2669 plakalı kamyonete arkadan çarptı.

Çarpmanın etkisiyle bir süre sürüklenen kamyonetin sürücüsü Emin, olay yerinde hayatını kaybetti. Araçta bulunan oğlu Mehmet Emin ise yaralı halde Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olayı haber alarak kaza yerine gelen Fahrettin Emin'in diğer oğlu, babasının öldüğünü duyunca fenalık geçirdi.

Kamyon sürücüsü Ahmet Mete, gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.

ajanslar
Yayın Tarihi : 9 Aralık 2006 Cumartesi 09:59:18
Güncelleme :19 Aralık 2006 Salı 10:48:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?