2
Mayıs
2024
Perşembe
GÜNCEL

Kayıp mühendis denizde ölü bulundu

Çanakkale'nin Gökçeada İlçesi'nde şişme bota binerek zıpkınla balık avına çıkan ve 16 gündür kendisinden haber alınamayan elektrik mühendisi Aytekin Ağca, Ege Denizi açıklarında Yunan balıkçılar tarafından botun üzerinde ölü bulundu. Ağca, ailesi ve sevenlerinin gözyaşları arasında toprağa verildi.
 
Tatilini geçirmek için arkadaşı Adnan Kaya (38) ile birlikte İstanbul'dan Çanakkale'nin Gökçeada İlçesi'ne gelen elektrik mühendisi Aytekin Ağca (41), 30 Ağustos Çarşamba günü dalış için Kaleköy sahilinden kürekli şişme botla denize açılmış, ancak aniden çıkan fırtınanın ardından kendisinden bir daha haber alınamamıştı. Ağca'nın, Ege Denizi'nde Yunan balıkçılar tarafından, botun üzerinde ölü bulunduğu ortaya çıktı. Cenazeyi teslim alan Aytekin Ağca'nın ailesi ve sevenleri büyük üzüntü yaşadı.
 
Hızlı yüzme sonucu rahatsızlanarak öldüğü tahmin edilen Ağca için Kartal Esentepe'deki İzzet Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene katılan Arzu Ağca, eşinin ardından gözyaşı döktü. Arzu Ağca'yı, yakınları teselli etmeye çalıştı. Cenaze, Kurtköy'deki Şıhlı Mezarlığı'nda toprağa verildi.
İHA
Yayın Tarihi : 15 Eylül 2006 Cuma 15:46:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?