3
Mayıs
2024
Cuma
GÜNCEL

Köprüden atladı, ölmedi

Boğaziçi Köprüsü'nden atlayarak intihar etmek isteyen A.D (29), bir teknedeki kişilerce su yüzeyinde sağ bulunarak hastaneye kaldırıldı. Bir taksi ile Boğaziçi Köprüsü'ne gelen A.D, taksiyi köprü üzerinde durdurdu. Araçtan inerek korkulukları aşan D, köprünün Ortaköy'deki ayaklarına yakın bir yerden denize atladı.

Bu sırada yakında bulunan gezinti teknesindekiler durumu fark etti. Teknede bulananlardan bir kişi, kıyıya yakın bir noktada denize düşen D'yi kurtarmak için suya atladı. Diğerleri de can simidi attı.

Sudan sağ olarak çıkarılan ve bilincinin yerinde olduğu ifade edilen D, Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

A.D, 1984 yılından bu yana yaklaşık 64 metre yükseklikten düşmelerine rağmen su yüzeyinde sağ bulunan 18. kişi oldu. Ancak bu kişilerden bazıları hastaneye kaldırılırken ya da yolda yaşamını yitirmişti.
aa
Yayın Tarihi : 29 Temmuz 2006 Cumartesi 16:11:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ALİCAN DANIŞMAZ IP: 85.107.106.xxx Tarih : 31.07.2006 18:44:03
NE BİLİYİM İSTANBULDA VE DUNYADA BOYLE OLAYLARDA OLUYOMUS ISTE NE YAPSIN ADAM YA DERDI YADA YOKSUKLUK ÇEKMEDEN UTANIYOR GURURUNA YIDIREMEDI AMA ALLAH GÖSTERMESİN ÖLSEYDİ AİLESİ KAHRINDAN ÖLECEKTİ BELKİDE ONLARDA AYNI SEYI YAPACAKLARDA ABIMIZE BUYUK BIR GEÇMIS OLSUN AİLELERİNE DE SON ACISINI VERSIN SAMSUN_ÇARŞAMBA