3
Mayıs
2024
Cuma
GÜNCEL

Mahsur kalan vatandaşlara Kızılay'dan yardım

İstanbul'da etkili olan kar yağışı nedeniyle harekete geçen Kızılay ekipleri, kazalar ve yoğun yağış nedeniyle yollarda mahsur kalan vatandaşlara kumanya ve battaniye dağıttı.

Kızılay Bayrampaşa Şubesi'ne bağlı ekipler, kar yağışının etkisini artırması ve beraberinde meydana gelen kazalar nedeniyle TEM Otoyolu Silivri mevkiine hareket etti. Yoğun yağış nedeniyle bölgeye güçlükle ulaşan ekipler, mahsur kalan vatandaşlara yardım eli uzattı. Kızılay ekipleri tarafından vatandaşlara kumanya ve battaniye dağıtıldı. Soğuk hava nedeniyle zor anlar yaşayan ve saatlerce yolda kalan vatandaşlar, dağıtılan yardım malzemeleriyle rahat bir nefes aldı.

Kızılay ekipleri, zaman zaman yolda zincirsiz araçlara zincir takma konusunda da vatandaşlara yardımcı oldu. Çalışmalarını sürdüren Kızılay görevlileri, "Sabah saatlerinden itibaren başlayan karla birlikte çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çatalca'da en son kaza olmuştu. Yaralıları hastaneye götürdük ve yolda mahsur kalarnlara kumanya ve battaniye dağıttık. Çalışmalarımız 24 saat sürecek" dedi.

Sürücüler ise "Kızılay'ın çalışmalarını takdir ediyoruz. Türk Kızılay'ının bugün ulaşmadığı yer yok. Pakistan'da ve Endenozya'daki kişilere yetiştiği gibi bize de yetişti" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 6 Şubat 2006 Pazartesi 18:05:05
Güncelleme :6 Şubat 2006 Pazartesi 18:08:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?