1
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

Maltepe'de gecekondu yangını

Maltepe'de bir gecekonduda yangın çıktı. İtfaiye ekipleri kısa sürede olay yerine ulaştı, ancak bina tamamen kullanılamaz hale geldi. 


Olay 03.00 sıralarında Gülsuyu Mahallesi, Eski Üsküdar Caddesi, Başaran Sokak'ta bulunan bir gecekonduda meydana geldi. Mahalle sakinleri, tek katlı gecekondunun çatısının yandığını fark etti. Bunun üzerine içinde 4 kişinin yaşadığı aileyi hemen uyandırarak, dışarıya çıkmasını sağladı. Bu sırada itfaiye ekipleri, kısa sürede olay yerine ulaştı. 

İtfaiye ekiplerinin müdahalesi sırasında çatıdaki alevler bir anda büyüyerek, tüm evi sardı. İtfaiye ekipleri alevlerin diğer evlere sıçramaması için büyük çaba gösterdi. Dört bir koldan yangına müdahale eden itfaiye ekipleri, yaklaşık 1 saatlik çalışma sonrasında yangını tamamen söndürmeyi başardı. Yangın sonrasında araştırma yapan itfaiye ekipleri, yangının elektrik 

kontağından kaynaklanmış olabileceğini, ancak sonucun detaylı araştırma sonrasında ortaya çıkacağını belirtti. Çevredeki vatandaşlar ise olay yerinde evleri yanan aileyi sakinleştirmeye çalıştı.
İHA
Yayın Tarihi : 20 Mart 2007 Salı 08:15:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?