3
Mayıs
2024
Cuma
GÜNCEL

Onur Air'dan 1 YTL'ye uçak bileti

Havayolu şirketi Onur Air, bugünden itibaren 1 YTL'den yolcu taşıyacak.
 
Onur Air, Ramazan süresince 2 bin 500 kişiyi vergi ve harçlar hariç 1 YTL'ye taşıyacak. Şirket ayrıca Ramazan boyunca 10 bin kişiyi de yine vergi ve harçlar hariç 21 YTL'den uçuracak.
 
Bugün satışa sunulmaya başlanan ve en erken 7 gün sonrasına alınması gereken indirimli biletler, 25 Eylül-18 Ekim tarihleri arasındaki uçuşlarda geçerli olacak. Kampanya, şirketin iç hatlardaki tüm uçuşlarını kapsayacak. 1 ve 21 YTL'lik biletlerde isim, parkur veya tarih değişikliği yapılamayacak ve iptal edilemeyecek.
 
Ramazan'ın Türkiye için çok değerli bir ay olduğunu söyleyen Onur Air Genel Müdürü Şahabettin Bolukçu, "Ramazan'da seyahat alışkanlığı artmalı. Bunun için birçok koltuğumuzu iftar sofralarının canlanması için bu kampanyaya ayırdık. O koltuklarda uzun zamandır birbirini görememiş akrabalar, dedeler, torunlar, anneler, çocuklar seyahat etsin ve iftar sofraları renklensin istedik" diye konuştu.
 
Amaçlarının herkesi havayolu seyahatine teşvik etmek olduğunu vurgulayan Bolukçu, "Bu kampanyaların benzerlerini Amerika ve Avrupa'daki havayolu şirketlerinde de görebilirsiniz. Bu indirim bir yerden tasarruf edilip yapılan bir indirim değil, bir pazarlama stratejisidir. Bizim amacımız ' Uç Türkiye Uç' sloganı çerçevesinde daha çok yolcuyu uçurup alışkanlıkları değiştirmek ve yıl sonunda kazanmaktır. Dönemsel yapılan kampanyalara bakılarak bir şirketin zararına uçuş yaptığı veya o fiyatlara uçulamayacağı iddia edilemez. Örneğin biletini son gün alan bir yolcu Ramazan'da aynı uçakta 148 YTL'ye de uçabilir" diye konuştu.
 
Türk halkının ekonomik uçmaya devam edeceğine değinen Bolukçu, 1 YTL kampanyasından da aynı ilgiyi beklediklerini belirtti. Bolukçu, Onur Air'in benzeri kampanyaları sürekli tekrarlayacağını ve Türk halkının ekonomik uçmaya devam edeceğini söyledi.
İHA
Yayın Tarihi : 18 Eylül 2006 Pazartesi 11:23:48
Güncelleme :18 Eylül 2006 Pazartesi 11:42:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?