20
Mayıs
2024
Pazertesi
GÜNCEL

Orgeneral Babaoğlu Büyüşehir'de

Saraçhane Belediye Sarayı’nda gerçekleşen görüşmede konuşan Harp Akademileri Komutanı Orgeneral Aydoğan Babaoğlu, İstanbul’da göreve başladığında Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın kendisini ziyaret ettiğini belirterek, iade-i ziyarette bulunduğunu söyledi.

Daha önce de İstanbul’da görev yaptığını hatırlatan Orgeneral Aydoğan Babaoğlu, “Dünya başkenti olan İstanbul’un sorunları yıllar içinde artmış. Sayın Başkan’a bu sorunları çözmede başarılar ve kolaylıklar diliyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Topbaş da Orgeneral Babaoğlu’na ziyaretinden dolayı teşekkür etti. Aydoğan Babaoğlu’nun İstanbul’da göreve başladığı zaman ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulunduğunu ifade eden Başkan Topbaş, “İstanbul’da daha önceki görevi süresince üstün hizmetler veren Sayın Komutanımız, bundan sonra da hizmetlerine devam edecektir” diye konuştu.

Görüşmenin sonunda Başkan Kadir Topbaş tarafından Harp Akademileri Komutanı Orgeneral Aydoğan Babaoğlu’na Türk el sanatlarıyla işlenmiş çini bir tabak hediye etti. Orgeneral Babaoğlu da Topbaş’a lale desenleriyle süslenmiş çini bir tabak hediye etti. Bunun üzerine Mimar Topbaş’ “Biz de Büyükşehir Belediyesi olarak laleyi gerçek sahibi İstanbul ile yeniden buluşturacağız. Bunun için çalışmalar yapıyoruz” şeklinde konuştu.
Mehmet Arifoğlu-Kenthaber/İstanbul
Yayın Tarihi : 20 Eylül 2005 Salı 15:40:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?