2
Mayıs
2024
Perşembe
GÜNCEL

Taksim-4. Levent Metrosu'nda arıza

Taksim-4. Levent Metrosu'nda bir metro aracında meydana teknik arıza nedeniyle seferler 1,5 saat süreyle tek yoldan gecikmeli olarak yapılabildi.

İstanbul Ulaşım A.Ş'den alınan bilgiye göre, 4. Levent'ten Taksim yönüne gitmekte olan metro aracı, saat 09.30'da sefer sırasında arızalanarak Şişli istasyonunda yolcularını indirdi. Metro aracının yoluna devam edememesi üzerine Taksim-4. Levent arasındaki hatta seferler tek yoldan gecikmeli olarak sürdürüldü.

Teknik ekiplerin arızalanan metro aracını yoldan çekme işlemini tamamlamaları üzerine saat 11.00'de seferler normale döndürüldü.

Bu arada, seferlerin gecikmeli olarak yapılması sırasında Levent istasyonunda çok sayıda yolcu birikti. Gidecekleri yöne metro aracı gelmeyen yolcular ile özel güvenlik elemanları arasında zaman zaman tartışmalar yaşandı.
Tartışmaların büyümemesi için de istasyonda sık sık “Teknik bir aksaklıktan dolayı seferlerimiz gecikmeli olarak yapılıyor. Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz” şeklinde anonslar yapıldı.

aa
Yayın Tarihi : 9 Ağustos 2006 Çarşamba 13:37:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?