2
Mayıs
2024
Perşembe
GÜNCEL

Yarın İstanbul'da kapalı olan yollar

İstanbul'un düşman işgalinden kurtuluşunun 83. yıl dönümü nedeniyle yarın yapılacak tören nedeniyle, Vatan Caddesi ve caddeye çıkan bütün yollar saat 08.00'den itibaren tören bitimine kadar trafiğe kapatılacak.

İstanbul Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, kutlamalar çerçevesinde trafiğe kapatılacak yollar ve güzergahlar şunlar:

Vatan Caddesi ve bu caddeye çıkan bütün yollar. Hal Yolu bitimi, E-5 Cevizlibağ tünel sapağından itibaren Lahor Meydanı'na kadar gidiş geliş yönü.

ALTERNATİF YOLLAR

Açıklamaya göre, sürücülerin kullanabilecekleri alternatif yollar ise şöyle:

D-100 kara yolundan Vatan Caddesi'ne gidecek olan sürücüler Haliç Tüneli, Edirnekapı, Piyalepaşa Bulvarı, Aksaray yönünü veya Haliç Tüneli, Ayvansaray ışıklardan Balat yolunu izleyerek Unkapanı ve Sirkeci'ye ulaşabilecekler.

E-80 kara yolunu kullanacak sürücüler, Milliyet Gazetesi karşısından TEM yönünü izleyebilecekler.

Sahil yolunu kullanacak sürücüler ise, sahil güzergahından Yenikapı-Kumkapı-Sirkeci yönüne gidebilecekler.

Vatan Caddesi'ni kullanarak Fatih ilçesindeki hastanelere gelecek olan gerek ambulans, gerekse diğer sürücüler sahil yolunu tercih ederek Samatya'dan Cerrahpaşa-Çapa-Haseki veya Vakıf Gureba Hastaneleri'ne ulaşabilecek. Fatih yönünden aynı gerekçelerle hastanelere gelecek sürücüler ise Atatürk Bulvarı-Aksaray ve Millet Caddesi güzergahını kullanabilecek.
A.A
Yayın Tarihi : 5 Ekim 2006 Perşembe 15:32:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?