2
Mayıs
2024
Perşembe
GÜNCEL

Yol çalışmaları 40 gün sürecek

Boğaziçi Köprüsü yaklaşım yolları üzerinde bugünden itibaren onarım çalışmalarına başlanacak. Onarım çalışmaları yaklaşık 40 gün sürecek.

Karayolları 17. Bölge Müdürü Yakup Dost, Zincirlikuyu ile Altunizade kavşakları arasında, Boğaziçi Köprüsü hariç olmak üzere üst yapı yenileme çalışmaları yapılacağını belirtti.

Dost, bugün başlayacak ve 40 günde tamamlanması planlanan çalışmaların, trafiğin en düşük yoğunlukta olduğu 24.00-06.00 saatleri arasında gerçekleştirileceğini kaydetti.

Çalışılan yönde yolun tamamen kapatılarak trafik akışının diğer istikametten iki yönlü olarak sağlanacağını dile getiren Dost, "Avrupa-Asya yönünde iki şerit, Asya-Avrupa yönünde ise bir şerit olarak sağlanacak trafik akışında her türlü trafik işaretleme tedbirleri idaremizce temin edilecektir. Günün diğer saatlerinde bütün şeritler kısıtlama olmaksızın trafiğe açık tutulacaktır.

Yoğunluğun en az olduğu gece saatlerinde yapılacak bu çalışmalar esnasında sürücülerin alternatif olarak 2. Çevreyolu ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nü kullanmaları, yol üzerindeki trafik işaret ve işaretçilerine titizlikle uymaları gerekmektedir" dedi.


aa
Yayın Tarihi : 6 Temmuz 2006 Perşembe 12:05:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?