20
Mayıs
2024
Pazertesi
SAĞLIK

Futbol ve sanat camiası ALS hastları için buluştu

Fenerbahçe'nin eski futbolcu Sedat Balkanlı ile Trabzonspor'un eski futbolcusu İsmail Gökçek'in de aralarında olduğu ALS hastaları için İstanbul'da moral gecesi düzenlendi. Radison SAS Otel'de düzenlenen gecede ünlü şarkıcılar İsmail YK, Esra Balamir, Cüneyt Tek ve Popstar yarışmasıyla sesini duyuran Burçin sahne aldı.

Sunuculuğunu Elif Güvendik'in üstlendiği organizasyona hiçbir ücret almadan katılan şarkıcılar, geceye şarkılarıyla renk kattı. Ünlü şarkıcı İsmail YK, hareketli parçaları ve ilginç danslarıyla davetlileri coşturdu.

Başkanlığını İsmail Gökçek'in yaptığı ALS-MNH Derneği yararına gerçekleştirilen gecede, Sedat Balkanlı ve İsmail Gökçek'i futbolcu arkadaşları Saffet Sancaklı ve Saffet Akbaş ile Milli Takımlar eski Sorumlusu Ayhan Bermek, Milli Takım Yardımcı Antrenörü Müfit Erkasap'ın yanı sıra çok sayıda davetli yalnız bırakmadı. Sedat Balkanlı'nın futbolculuk görüntülerinin sinevizyonla hatırlandığı gecede, duygu dolu anlar yaşandı.

Aynı zamanda ALS-MNH Derneği'nin ikinci Başkanı olan Sedat Balkanlı'nın eşi Şükran Balkanlı, moral gecesinin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek, etkinliğe destek verenlere plaket takdim etti.

Gecede sahne alan şarkıcılar Esra Balamir ve Cüneyt Tek de, böylesine anlamlı bir organizasyonda yer aldıkları için çok mutlu olduklarını belirttiler.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Eylül 2005 Salı 12:19:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?