2
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

Ayın en başarılı hakemi:Bülent Yıldırım

Delta Ofis Mobilya sponsorluğunda düzenlenen ayın hakemi yarışmasında Ağustos ayının en başarılı hakemi Bülent Yıldırım seçildi.
 
Delta Ofis Mobilya Ayın Hakemi Yarışması'nın ilk jüri toplantısı Swiss Otel'de yapıldı. Toplantıya, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Genel Sekreteri Lütfi Arıboğan, Merkez Hakem Komitesi (MHK) Başkanı Mustafa Çulcu'nun yanı sıra futbol camiasının önde gelen isimleri ve basın mensupları katıldı.
 
MHK Başkanı Mustafa Çulcu, toplantıda yaptığı konuşmada Galatasaray-Beşiktaş derbisinin ardından Siyah-beyazlı takımın kaptanı İbrahim Üzülmez'in hakemler hakkında yaptığı konuşmayı takdirle karşıladığını söyledi.
 
Hakem notlarının kamuoyuna açıklanmamasıyla ilgili eleştirilere de cevap veren Çulcu, "Sadece hakem notlarının açıklanmasıyla şeffaflık olmuyor. Notların açıklanması hakemleri moral açısından olumsuz etkiliyor. Hakem notlarının açıklanmaması federasyonun tasarrufu. Ben de şahsen, notların açıklanmasından yana değilim" dedi.
 
Galatasaray-Beşiktaş derbisinin hakemi Cüneyt Çakır'a maçtan önce gönderdiği çiçeklerin renginin tartışma konusu olmasının kendisini çok üzdüğünü de ifade eden Mustafa Çulcu, "Bütün hakem arkadaşlarımıza maçtan önce moral vermek için çiçek gönderirim. Cüneyt Çakır'a da derbi maçtan önce aynı şekilde gönderdim. Fakat, çiçeklerin renklerinin değişik konulara yorumlanması beni üzdü. Artık, bu toplantıya bile gelirken taktığım kravatın rengi hangi takımın rengi diye endişeleniyorum" diye konuştu.
 
Toplantıda organizasyon komitesi başkanı Ertuğrul Dilek ve MHK eski Başkanı Hilmi Ok, yeni oyun kuralları hakkında bilgiler verdi.
İHA
Yayın Tarihi : 19 Eylül 2006 Salı 13:57:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?