2
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

Beşiktaş,Romanya'ya umutlu gitti

Beşiktaş, UEFA Kupası'nda yarın Dinamo Bükreş ile deplasmanda oynayacağı karşılaşma için özel bir uçakla Romanya'ya gitti.
 
Atatürk Havalimanı'nda hareket öncesi açıklamada bulunan Siyah-beyazlı futbolcu Baki Mercimek, Dinamo Bükreş'i yenerek gruptan çıkma yolunda avantaj elde etmek istediklerini belirterek, "Dinamo Bükreş ile önemli bir maç oynayacağız. Gruplardan çıkmak istiyoruz. Bu maçın telafisi yok. Bu maçı kazanarak gruptan çıkma yolunda avantaj elde edeceğiz. Çok iyi konsantre olup, hata yapmayıp, İstanbul'a 3 puanla dönmek istiyoruz" dedi.
 
Milli futbolcu Gökhan Zan ise, kendilerine güvenmeleri ve inanmaları durumunda kesinlikle Dinamo Bükreş'i yeneceklerini söyleyerek, "Zor bir maç olacak. Dinamo Bükreş, Rumen liginde hiç maç kaybetmemiş, oynadığı 13 maçı da kazanmış bir ekip. Ama yenilmeyecek bir takım değil. Bireysel olarak onlardan daha kaliteli bir takımız. Kendimize güvenirsek, inanırsak ve istersek kesinlikle 3 puan alacağımızı düşünüyorum. Zorlu bir maç olacak. 3 puan alıp UEFA Kupası'nda yolumuza devam etmek istiyoruz. İnşallah galibiyetle ayrılır, lige moralli başlarız" dedi.
 
Genç futbolcu Serdar Kurtuluş ise, Romanya'ya kazanmak için gittiklerini belirterek, "Zor bir maç olacak. Kazanmak için oraya gidiyoruz. İnşallah 3 puan alıp yolumuza devam ederiz" ifadelerini kullandı.
 
Siyah-beyazlı ekibin 20 kişilik futbolcu kafilesinde şu isimler yer alıyor:

"Runje, Murat Şahin, Ali Tandoğan, İbrahim Toraman, Gökhan Zan, Baki Mercimek, Mehmet Sedef, Fahri, Serdar Kurtuluş, Delgado, Koray, Mustafa Doğan, Kleberson, Gökhan Güleç, Bobo, İbrahim Akın, Burak, İbrahim Üzülmez, Serdar Özkan, Ricardinho"
İHA
Yayın Tarihi : 1 Kasım 2006 Çarşamba 17:32:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?