6
Mayıs
2024
Pazertesi
SPOR

Galatasaray Sakarya ırmağını firesiz geçti


Adapazarı Atatürk Stadı’nda oynanan karşılaşmada Galatasaray’ın gollerini Hasan Şaş ve Hakan Şükür kaydederken, maçın sonlarına doğru Sakaryaspor taraftarları yönetimi istifaya çağırdı.

Sakaryaspor taraftarları Galatasaray’ın galibiyet golünü kaydeden Hakan Şükür’ü karşılaşma sonrasında tribünlere çağırarak sevgi gösterilerinde bulundu.
Galatasaray Teknik Direktörü Gheorghe Hagi karşılaşma sonrasında düzenlediği basın toplantısında, tüm futbolcularını tebrik ederek, "Futbolcularım sok iyi mücadele etti.

Karşılaşmanın 2. yarısında oyunun kontrolü bizdeydi. Hücum yönünden çok iyi oynadık. Bir çok gol pozisyonuna girdik. 20’ye yakın şut çektik. 14-15 tane korner kullandık. 3 puan aldığımız için mutluyuz. Rakibimiz çok disiplinli bir takım. Gün geçtikçe daha iyi oynuyoruz. Kazanmamız çok iyi oldu. Oyuna sonradan giren oyuncularımdan çok memnunum, çok iyi oynadılar" dedi. Hagi, Sadio ilgili yöneltilen soru karşısında ise herkesin sırasının geldiğinde oynayacağını söyledi.


Sakaryaspor Teknik Direktörü Necmettin Sert ise, çok iyi mücadele etmelerine rağmen sahadan mağlup ayrıldıklarını ifade ederek, "Maça iyi başladık. Erken gol bulduk. İyi mücadele ettik. Takımımızın gösterdiği performans çok iyiydi. Ama malesef bunu skora yansıtamıyoruz. İyi mücadele ettiğimiz karşılaşmadan yine mağlup ayrıldık. Galatasaray’ı tebrik ediyorum" diye konuştu.


Galatasaray kafilesinden ayrılarak geceyi Adapazarı’nda ailesinin yanında geçirecek olan Hakan Şükür de, çok iyi mücadele ettiklerini kaydederek, "Çok gol pozisyonuna girdik. Maçın sonlarına doğru attığımız gol ile maçı kazandık. Puanımızı 9’a çıkardık. Zirve yarışının içindeyiz. Seyircinin yaklaşımı da gerçekten çok iyiydi" dedi.

Kenthaber
Yayın Tarihi : 29 Ağustos 2004 Pazar 09:07:14
Güncelleme :29 Ağustos 2004 Pazar 09:13:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?