2
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

GS PSV maçı öncesi tedbir alınacak

Galatasaray'ın Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde 18 Ekim Çarşamba günü Hollanda'nın PSV Eindhoven takımıyla oynayacağı maç için alınacak tedbirler masaya yatırıldı.
 
İstanbul Valililiği Mavi Salon'da İstanbul Valisi Muammer Güler'in başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah, Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, yönetim kurulu üyesi Haldun Üstünel, Sportif A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, Gençlik ve Spor İl Müdürü Tamer Taşpınar ve üst düzey yöneticiler katıldı. Vali Güler, toplantıda Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak Galatasaray-PSV Eindhoven maçında alınacak tedbirleri görüşeceklerini belirterek, "Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan UEFA Kupası finalindeki planlamalarla Galatasaray-Bordeaux maçındaki planlar uyuşmadı. Gerek sistemden kaynaklanan, gerekse uygulama veya bilgilendirme eksilikliğinden sorunlar yaşandı. Uzun vadede metro ile ilgili sorunlar çözülene kadar bu tür maçlarla ilgili toplu taşımaya ağırlık verilmesi gerektiği ortaya çıktı. Araçların yönlendirilmesi yapılarak bu maçta herhangi bir sıkıntı yaşanmamasını sağlamayı planlıyoruz. Hafta sonuna kadar bütün hazırlıkları tamamlamayı planlıyoruz. Oluşturulacak komisyonlar bütün planlamaları yapacak. Araç yönlendirme, stat içindeki tedbirler gibi konuların tamamını görüşeceğiz. İnşallah sorun yaşanmayacak. 
Atatürk Olimpiyat Stadı'na vatandaşlarımızı mümkün olan en kısa zamanda getirip, en düzenli şekilde gönderebilmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın ise, PSV Eindhoven maçında sorun yaşanmaması için çalıştıklarını belirterek, "Sorunları en asgariye indirmek için hep birlikte çalışıyoruz. Atatürk Olimpiyat Stadı'na metro gelene kadar bazı sıkıntılar yaşanacaktır. Ama bunu en aza indireceğiz, bu kez taraftarımızın yüzü gülecek" dedi. Başkan Canaydın, bir soru üzerine UEFA'dan Bordeaux maçıyla ilgili bir ceza gelmediğini sözlerine ekledi.
İHA
Yayın Tarihi : 4 Ekim 2006 Çarşamba 15:20:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ilker özbek IP: 88.237.14.xxx Tarih : 25.10.2007 19:09:59

lincoln,ü çooooook seviom ihsanayeden ilker