7
Mayıs
2024
Salı
SPOR

Oktay Nürnberg ile anlaştı

Geçen sezon devre arasında kırmızı-beyazlı takıma gelen ve bu sezon yedekler arasında soyunmaktan rahatsız olan Oktay, başkan İsmail Uyanık'a gitmek istediğini söylediği, Uyanık'ın da golcü futbolcuya izin verdiği öğrenildi. Bu gelişme üzerine sözleşmesi feshedilen Oktay'ın Nürnberg ile anlaştığı bildirildi.
      
Samsunspor Futbol Şube Sorumlusu Suat Çalık, Oktay Derelioğlu ile yolları ayırdıklarını ifade ederek, "Oktay daha önce Başkan İsmail Uyanık'la görüşerek gitmek istediğini belirtmiş, başkanımız da izin vermişti. Oktay, Nürnberg ile anlaştı ve biz de Oktay ile yollarımızı ayırdık" dedi.
      
Çalık, Sinan'ın sakat olması Oktay'ın da takımdan ayrılması ile golcü futbolcu arayışına girdiklerini kaydederek, "Transfer sezonunun bitmesine bir kaç gün kaldı. Ancak, herşey bitmiş değil. 3 futbolcu ile temaslarımız oldu ama ekonomik şartlar ağır geldi. Bize önerilen futbolcular var, ama bunları seyretmeden kesin bir karar veremeyiz. Görmeden transfer yapmaktansa elimizdekilerle yola devam etmek daha mantıklı. Birkaç gün içinde bildiğimiz kariyeri iyi bir futbolcuyu ekonomik şartlar da uyarsa transfer edebiliriz. Bence en mantıklısı aralık ayında transfer yapmak" diye konuştu. 
     
Öte yandan, Samsunspor, Süper Lig'in 4. haftasında deplasmanda Malatyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün tek idmanla devam etti. Nuri Asan Tesisleri'nde teknik direktör Gigi Multescu yönetiminde yapılan antrenmanda sakat olan Sinan ve Serkan Dökme'nin dışında bütün futbolcular hazır bulundu. Oldukça neşeli geçen çalışmada futbolcular, düz koşu, fizik kondisyon ve çift kale maç yaptılar.
      
Samsunsporlu genç futbolcu Mehmet Nas, Denizlispor'u yenerek moral bulduklarını belirterek, "Malatya'dan 3 puanla dönmek istiyoruz" dedi.

Tarsus Haber Ajansı-www.TarsusHaber.Com
Yayın Tarihi : 29 Ağustos 2003 Cuma 00:00:13
Güncelleme :13 Ocak 2004 Salı 15:51:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?