18
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNCEL
Belediye Sayfaları

Giresunlular gecede buluştu

Giresun ve ilçeleri 17 Aralık'ta İstanbul Bağcılar Olimpik Kapalı Spor Salonu'nda Gizem Zor ve Ramazan Danışman yararına düzenlenen birlik beraberlik gecesinde tek yumruk oldu.

Geceye Doğankent Belediye Başkanı Nazmiye Kabadayı, Giresun il ve ilçelerine bağlı çok sayıda dernek başkanı, muhtar ve çok sayıda davetli katıldı.

Gece şair İbrahim Çelebi ve Ozan Yavuz Kayacık'ın okuduğu şiirlerle başladı. Sırasıyla Elifce, Esat Kabaklı, Karadavut, Hüseyin Bıçak sahne alırken davetlilere hoş vakit yaşattılar.

Saat 18.00-23.00 arası yapılan davette dilekler tutulmuş farklı ağızlardan çıkan türkü aynıydı birlik beraberlik mesajlarının ağırlıkta olduğu gecede Tülay Dolu'nun yönetiminde olan Alucra Yıldızlar Topluluğu da sahne aldı. Zaman zaman Karadeniz insanının yerinde duramadığını gösteren gecede davetliler horon teperek hem doyasıya eğlendiler hem de yardıma muhtaç Gizem Zor ve Ramazan Danışman'a yardım etmenin mutluluğunu yaşadılar. Geceye iki bin Giresunlu katıldı. Davette bir konuşma yapan Aysiad (Alucra Yönetici Sanayi Adamları Derneği) Başkanı Yılmaz Demirkıran, gece için davetlilere ayrı ayrı teşekkür ederken bu gibi davetlerin yapılacağını söyledi. Gecede toplanan hasılat yardıma muhtaç Gizem Zor ve Razaman Danışman'ın tedavilerinin yapılması için harcanacak.

İbrahim Çelebi / Kenthaber / Bağcılar
Yayın Tarihi : 28 Aralık 2005 Çarşamba 13:01:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?