1
Haziran
2024
Cumartesi
GÜNCEL

Erzurumlular İftarda Buluştu

Esenyurt İncirtepe Mahallesi'nde Hizmet veren Erzurum İli Haydarhacı Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin geleneksel olara düzenlediği iftar yemeği bu yılda tekrarladı.

Esenyurt ‘ta hizmet veren Lezzet Şark Sofrası’nda verilen iftar yemeğine Beylik Düzü Belediye Başkanı Vehpi Orakçı, DSP Belde Yönetim Kurulu Üyelerinden Gülseren Emeksiz, Gençlik Kolları Başkanı Metin Ersin, Tayfun Öztürk, Erdoğan Çiçek, Kasım Özkan, MHP Belde Başkanı Vefa Uzuner, Çok sayıda siyasi parti temsilcileri, Esenyurt İncirtepe Mahalle Muhtarı Kemal keskin Belediye Meclis Üyeleri, Dernek Üyeleri ve yönetim kurulu üyeleri yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. 

ELELE VERİP ÇALIŞIYORUZ 

İftar yemeğinde bir konuşma yapan Dernek Başkanı Hasan ipek, her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz iftar yemeğini bu yılda dernek yönetim kurulundaki arkadaşlarım Dernek Abuzer Güneş, Yaşar Doğan, Mevlüt Güney, Yavuz Karapınar, Vahap Karapınar, Osman Güney, Mikayil Güney, Rustem Özyürek, Vahit Başdağ, arkadaşlarımın da özverileriyle düzenlemiş bulunuyoruz. Hepiniz hoş geldiniz. Mübarek Ramazan ayı nedeniyle hepinizin Ramazan ayını tebrik ediyoruz. Bizler sosyal ve kültürel anlamda dernek üyelerimizle el ele vererek dayanışma ve yardımlaşma kültürünü geliştirmeye yönelik çalışmalarımızı yapıyoruz. Bu anlamda bizlere destek olan herkese canı gönülden teşekkür ediyoruz” dedi.

SİZİ TEBRİK EDİYORUM

İftar yemeğinde Bir konuşma yapan Beylik düzü belediye başkanı Vehpi Orakçı dernek yöneticilerine ve geceye katılanları selamlayarak başladığı konuşmasında Orakçı “ dayanışma kültürü toplumumuzun ihtiyaç duyduğu bir anlayıştır. Bu mübarek ramazan ayında tüm Müslümanlar ibadetlerini yapar orucunu tutar, ama bir diğer önemli şey de yoksulunu fakirinin elinden tutar onları sevindirir. Bizler Beylikdüzü Belediyesi olarak bu mübarek ayda elimizden geldiğince bu görevimizi yerine getiriyoruz. Sizleri tebrik ediyorum Allah tutuğunuz orucu kabul etsin” dedi.

Kenthaber
Yayın Tarihi : 21 Ekim 2005 Cuma 18:18:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Zinnur Tiryaki IP: 88.230.26.xxx Tarih : 3.11.2006 20:18:46
Canıma Erzurum Sahapsızsan Eskiyi anarah yaşamah güzel, Seni düşünirse olur mi heç el? Bilmirem hepsine bağlanır mi bel, Canıma Erzurum sahabın yokdur. Gelir gezir, tozir sora gidiller. Yiyiller içirler gıpta edirler. Hep anıda, fıkranda dolanır diller, Canıma Erzurum sahabın yohdur. Dilde kelamların hep saggız olmuş, Dadaşlıh kendini ağızda bulmuş. Gelin bahın burya, şehir ne olmuş. Canıma Erzurum sahabın yohdur. Sultan sekileri birbir guruldi. Guruldi yıllarca, sora ne oldi. Çaşırlar,kebaplar mideye doldi, canıma Erzurum sahabın yohdur. Çoh zenginler çıhmış senden ırağa, Sahipsen her zaman ölüye sağa. Dertlerin birikmiş ulaşmış dağa, Canıma Erzurum sahabın yohdur. Şükrolsun orada hallari çoh ey. Hepside gurbette efendi ve bey. Yatırım beklirıh,efendiler..hey.. Canıma Erzurum sahabın yohdur. Henek ettim beyler keyfize bahın, Ahlıza gelmesin köti şey sahın. Gelin yiyin için.buraya ahın... Canıma Erzurum sahabın yohdur. Birşey isdemirıh, gorhmayın sizden, Anılar toplayın anladın bizden. Bekliye gözliye olduhya gözden, Canıma Erzurum samabın yohdur. Şair: Zinnur Tiryaki