17
Haziran
2024
Pazertesi
İSTANBUL - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Engellilerin tenis turnuvasını bir gazi kazandı

Omurilik Felçlileri Derneği’nin (OFD) birlikte düzenlediği Tekerlekli Sandalyede Tenis Turnuvası 1. Yaz Kupası karşılaşmaları sona erdi. Kupayı, Karagücüspor’dan gazi Kemal Okur kazandı. Sağlık Daire Başkanlığı Sosyal Hizmetler ve Özürlüler Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren İstanbul Özürlüler Merkezi’nin organize ettiği turnuva 3 gün sürdü. Florya Spor Tesisleri’nde düzenlenen turnuvaya katılan bedensel engelli sporcuların mücadelesi göz doldurdu. Aralarında gazilerin de bulunduğu 23 bedensel engelli tenisçi, kupayı havaya kaldırabilmek için birbirleriyle kıyasıya bir yarış içine girdi.

Kupa, gazi Kemal Okur’un oldu

Turnuvaya İstanbul, Ankara, İzmir, İzmit, Adana ve Antakya’dan, Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu’na bağlı takımlarla, Türk Silahlı Kuvvetleri Rehabilitasyon ve Bakım Merkezi Başkanlığı’na bağlı Karagücüspor’un oyuncuları katıldı. Florya Spor Tesisleri’nde düzenlenen turnuvanın finalinde gülen taraf, Karagücüspor takımından gazi Kemal Okur oldu. Okur, rakibi Zafer Güneş’i yenerek birinciliği kazandı.
İSÖM, özürlülere sunulan hizmetlerde özellikle spor alanlarındaki eksikleri de gidermeye çalışıyor. Özürlülerin bu alandaki ihtiyaçlarını göz önünde bulunduran İSÖM, okçuluk, futbol, yüzme, basketbol, voleybol ve tenis gibi çeşitli spor turnuvaları gerçekleştiriyor.

MERTCAN
Yayın Tarihi : 25 Ağustos 2005 Perşembe 15:23:43
Güncelleme :28 Mart 2006 Salı 15:58:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?