19
Mayıs
2024
Pazar
YAŞAM
Belediye Sayfaları

Yavuz hırsızdan ilginç açıklama

Alınan bilgilere göre, saat 03.00 sıralarında yapılan bir ihbar üzerine Halide Edip Adıvar Mahallesi Melikşah Sokak’a giden polis ekipleri, park halindeki araçlardan hırsızlık yapmaya çalışan bir şahısla karşılaştı. Cem Bolat adlı hırsız, polisi görünce elindeki teyp kolonlarıyla kaçmaya başladı. Bolat, kısa süren kovalamacanın ardından yakalandı.
Yapılan ilk inceleme sonucu, Bolat’ın 55 numaranın önünde park halinde bulunan 34 RB 421 plakalı aracın kelebek camını kırarak teyp kolonlarını söktüğü belirlendi. Ekip otosuna bindirilen Bolat, burada ilginç açıklamalar yaptı. Bolat, önce kendisini savundu. Sabıkalı olduğu için kendisini işe almadıklarını belirten Bolat, "Sabıkalıyım diye iş vermiyorlar. Mecburum bunu yapmaya" dedi. Daha sonra da, hırsızlık tecrübelerini anlatan ve 5-6 defa cezaevine girdiğini söyleyen Bolat, "Saniyede çalarım. Ben hırsızım, benim görevim bu" diye konuştu.
Polis olaydan sonra, çevre sakinleriyle görüşerek hırsızlık yapılan aracın sahibine ulaşmaya çalıştı; ancak başarılı olamadı.
İSTANBUL (İHA) -
Yayın Tarihi : 7 Eylül 2004 Salı 11:20:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?