18
Mayıs
2024
Cumartesi
POLİS/ADLİYE

Yollar yine kana bulandı

Kırklareli'nin Lüleburgaz İlçesi'nde, hatalı sollama yapan kamyonetin, karşı yönden gelen servis minibüsüyle çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 5 kişi öldü, 7 kişi de yaralandı.

Servis şirketinin sahibi olduğunu öne süren şahıs ve kazada ölenlerin yakınları, görüntü alan gazetecilere saldırırken, tedavi altına alınan yaralılardan 2'sinin sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi. Dün akşam saatlerinde Lüleburgaz'a bağlı Evrensekiz ile Ahmetbey köyü arasında, otoban köprüsünün üzerinde meydana gelen olayda, Kıvanç Utkucu yönetimindeki 34 BP 7747 plakalı kamyonet aşırı hızla birlikte hatalı sollama yapınca, karşı yönden gelmekte olan ve Gök Tekstil çalışanlarını taşıyan Mehmet Akbaş yönetimindeki 39 DF 483 plakalı servis minibüsü ile kafa kafaya çarpıştı.

Kazada, minibüs sürücüsü Mehmet Akbaş ve minibüste bulunan işçilerden Serdar Kuşku, Göksel Öncü, Erkan Batmaz ve Kadir Us öldü. Kazada 7 kişi de yaralandı. Yaralılar Kıvanç Utkucu, İsmail Alahurt, Serdar Çömert, Fahrettin Gönyel, Ferdi Karataş, Özcan Aydın ve Ahmet Akgül olay yerine gelen ambulansla Lüleburgaz Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Öte yandan, kazanın ardından olay yerine gelen jandarma ekipleri gerekli incelemeleri yaptı. Bu sırada, servis şirketinin sahibi olduğunu öne süren bir kişi, İHA muhabirine yumruklarla saldırdı. "Tehditler yağdıran şahıs, 'Sen başına nasıl bir iş aldığının farkında değilsin, seninle sonra görüşeceğiz' diye bağırdı. Bu sırada kazada ölenlerin yakınları da görüntü alan kameramanlara saldırdı. Yaşanan arbede sırasında İHA muhabiri İbrahim Atış'ın 2 dişi çıktı.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Ağustos 2005 Cumartesi 10:22:31
Güncelleme :2 Kasım 2005 Çarşamba 12:22:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
MEHMET CAN IP: 193.255.153.xxx Tarih : 4.10.2006 07:28:45
kaza olur olmıyacak şey değil.ama bundan daha öte ben yollardan bahsetmek istiyorum.emin halebak'ın öncelikle yolları yapmakla başlaması lazım.