4
Mayıs
2024
Cumartesi
VİZE - KIRKLARELİ
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Kırklareli Üniversitesi Vize Meslek Yüksekokulu

Tarihçe

Vize Meslek Yüksekokulu 1997 yılında; taşınmaz kültür varlıkları kapsamında bulunan, Trakya Müfettişi General Kazım Dirik tarafından halkevi olarak insa edilmiş olan Eski Hükümet Konağı binasında hizmete girmiştir, 2006-2007 Eğitim-Öğretim yılında yeni binasına taşınmıştır .Yüksekokulumuz 29 Mayıs 2007 tarih ve 26536 sayılı Resmi Gazetede yayınlanarak yürürlüğe giren 5662 sayılı Kanunla kurulan Kırklareli Üniversitesine bağlanmıştır.Şu anda I.Öğretimde Pazarlama, Muhasebe, Emlak ve Emlak Yönetimi, Bankacılık ve Sigortacılık Programları, II.Öğretimde Muhasebe, Pazarlama Programlarında eğitim-öğretim faaliyeti devam etmektedir.Ayrıca I.öğretimde İşletme Yönetimi Programı, II.öğretimde Emlak ve Emlak Yönetimi, Bankacılık ve Sigortacılık ile İşletme Yönetimi Programlarına öğrenci kabulü için YÖK onayı beklenmektedir. 2010-2011 eğitim-öğretim yılında açılması planlanan ve hazırlık çalışmaları sürdürülen Teknik Programlar Bölümü içerisinde yer alacak olan Mimari Restorasyon, Çevre Koruma ve Kontrol ile Ormancılık ve Orman Ürünleri Pazarlama Programlarında gerekli onaylar alındıktan sonra eğitim-öğretim faaliyetine başlanacaktır.

Vize Meslek Yüksekokulu 1996 yılında Trakya Üniversitesine bağlıolarak kurulmuş 1998-1999 akademik yılında Muhasebe ve Pazarlama programlarıyla Vize Halk Eğitim Merkezi binasında (altta)eğitim öğretimine başlamıştır. Amacı; Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı kendine verilen görev ve sorumluluklarını bilen aynı zamanda üstesinden gelen meslek elemanı yetiştirmektir.

 

İlgili Kişi :
Adres1 :Devlet Mah. 8 No.lu Cadde
Adres2 :Vize / Kırklareli
Posta Kodu :39400
Telefon :0 288 318 34 44
Faks :0 288 318 34 45
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.