3
Mayıs
2024
Cuma
GÜNCEL

AKP'liler kreşte buluştu

Çevre ve Orman Bakanı Osman Pepe ile Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, Kocaeli'nin Yeniköy Beldesi'nde yaptırılan Zübeyde Hanım Çocuk Kreşi ve Gündüz Bakım Evi'nin açılış kurdelesini kesti.

Yeniköy Beldesi Zübeyde Hanım Çocuk Kreşi ve Gündüz Bakım Evi'nin açılış törenine Çevre ve Orman Bakanı Osman Pepe ile Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül'ün yanısıra Kocaeli Valisi Erdal Ata, Kocaeli Vali Vekili Necmettin Kalkan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Ergün, Yeniköy Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve davetliler katıldı.

Törende bir konuşma yapan Çevre ve Orman Bakanı Osman Pepe, Kocaeli'ye ve Türkiye'ye bu heyecanı veren AK Parti Hükümeti olduğunu dile getirerek, "Bu şehir, bu insanlar, bu ülke buradaydı ama eksik olan bir şey vardı. Siyasi istikrar, ekonomik istikrar yoktu. İnsanlar geleceğinden endişe ediyorlardı. İşte bugün tek başına bir hükümet, hem parlamentoda desteği, hem de arkasında büyük bir halk desteği var. Bu hükümetin başarılı olduğunun net göstergesidir" dedi.

Bakan Pepe ve Gönül, daha sonra Zübeyde Hanım Çocuk Kreşi ve Gündüz Bakım Evi'nin açılış kurdelesini kesti. Protokol daha sonra kreşin içini gezdi. Bakan Pepe ve Gönül, kreşte bulunan çocuklar ile sohbet ettikten sonra AK Parti Kocaeli İl Teşkilatı 4. Kuruluş gecesine katılarak iftar yaptı.

.
Yayın Tarihi : 20 Ekim 2005 Perşembe 21:10:59
Güncelleme :25 Ekim 2005 Salı 18:00:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?