3
Mayıs
2024
Cuma
GÜNCEL

Bakan Pepe İzmit'te

Çevre ve Orman Bakanı Osman Pepe, seçim bölgesi olan Kocaeli'de vatandaşlarla bayramlaştı.

Bayramlaşmaya, Darıca ve Çayırova ile başlayan Bakan Pepe, daha sonra Gebze, Dilovası, Tavşancıl ve Körfez ilçesine geçti. AK Parti ilçe ve belde teşkilatlarında da vatandaşlarla bayramlaşan Osman Pepe, Körfez Karadenizliler Derneği'ni ziyaret etti.

Burada ıstakayı eline alan Pepe, bilardo oynadı. Oyun masasındaki vatandaşlar ile bayramlaşan Pepe vatandaşlara takılarak, "Trabzonspor'un durumu pek iç açıcı değil. Ama sahaya çıkıp biz oynayacak değiliz. İyi oynayan kazanacak" dedi.

Bir vatandaşın, Bakan Pepe'ye Kocaelispor'un durumun iyi olmadığını söylemesi üzerine Bakan Pepe, "Şu an görev yapan yönetim büyük fedakarlıklar yaptı. Bizler de destek olduk. Batmış bir kulüp bırakıldı. Geçen sene biz bu takıma destek vermeseydik amatör kümeye gitmişti. Bu kadar basit, kulübün uçan kuşa borcu var. Herkese borcu vardı. Şimdi futbolcular paralarını alıyorlar. Çıkıpta biz mi oynayacağız?" şeklinde konuştu.

Bakan Pepe'nin vatandaşlarla bayramlaşması geç saatlere kadar sürerken, Bakan yarın da, merkez ilçe, Gölcük, Karamürsel, Kandıra ilçeleri ve belde teşkilatlarında vatandaşlar ile bayramlaşacak.

.
Yayın Tarihi : 5 Kasım 2005 Cumartesi 21:16:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?