3
Mayıs
2024
Cuma
GÜNCEL

Kartepe'ye ilk kar düştü

Marmara Bölgesi'nde ilk kar heyecanı dün yaşandı. Bir saatlik mesafesi ile İstanbul'a en yakın kayak merkezi konumunda olan The Green Park Resort Kartepe' ye ilk kar yağdı.

İstanbul' da, güneşli bir hava yaşanırken, Türkiye' nin en önemli kayak merkezi olmaya hazırlanan The Green Park Resort Kartepe' de kar yağmaya başladı. Bölge halkı, ilk karın yağışını heyecanla izledi.

Bölge, Kocaeli'nde bu sabah erken saatlerde başlayan kar yağışı ile kış sezonuna merhaba derken, The Green Park Resort Kartepe' de kar kalınlığı 10 cm' e ulaştı.

Bu arada The Green Park Resort Kartepe de kış hazırlıklarını hızlandırdı. Toplam 42 km' lik 12 adet kayak pistine sahip olan otel, yol ve peyzaj çalışmalarının bitmesiyle, hafta sonu gezileri ve Ramazan Bayramı için en uygun tatil alternatifi konumuna geldi.

Göl ve körfezin eşsiz manzarası eşliğinde, 5 yıldızlı konfor ve lüksü sunan The Green Park Resort Kartepe, Kartepe' nin 1650 m' lik zirvesinde doğayla iç içe ve huzurlu bir tatil yaşamak isteyen misafirlerini bekliyor.

Mehmet Arifoğlu-Kenthaber/İstanbul
Yayın Tarihi : 18 Ekim 2005 Salı 06:03:28
Güncelleme :27 Ekim 2005 Perşembe 21:57:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?