18
Mayıs
2024
Cumartesi
POLİS/ADLİYE

Gebze'de cinayet

Gebze'de kırtasiye dükkanı işleten bir kişi, kimliği belirsiz bir şahıs tarafından kendi işyerinde, tabancayla vurularak öldürüldü. 

Edinilen bilgiye göre olay, Gebze Mustafa Paşa Mahallesi Bağdat Caddesi Trafo Kavşağı üzerindeki Bahadır Kırtasiye isimli dükkanda bugün meydana geldi. Kırtasiye dükkanını işleten Eren Bahadır (24), bugün işyerine gelen kimliği belirsiz bir kişi tarafından, henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı tartışmaya başladı. 

Tartışmanın giderek büyümesi üzerine, kimliği belirsiz şahıs, yanında taşıdığı tabancayla, Eren Bahadır'a 3 el ateş etti. 

İşyeri sahibi Bahadır, kurşunların göğsüne ve karnına isabet etmesi sonucu ağır yaralanırken, kimliği belirsiz zanlı ise, vatandaşların şaşkın bakışları arasında, hızla olay yerinden yaya olarak kaçtı. 

Ağır yaralanan Eren Bahadır ise ambulansla Gebze Fatih Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada ilk müdahalesi yapılan Bahadır, sevk edildiği Anadolu Sağlık Merkezi'nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 

Alacak verecek meselesinden işlendiği tahmin edilen cinayette hayatını kaybeden Eren Bahadır'ın, nişanlı olduğu ve bir süre sonra evleneceği öğrenildi. Polis eşkalini tespit ettiği katil zanlısını yakalamaya çalışıyor. 

Olayla ilgili başlatılan geniş çaplı soruşturmaya devam ediliyor.
İHA
Yayın Tarihi : 8 Ağustos 2006 Salı 18:57:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?