3
Mayıs
2024
Cuma
POLİS/ADLİYE

Komşular savaştı: 1 ölü

İzmit'te çocukların kavgasına büyüklerin de karışması sonucu çıkan olayda 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, İzmit Bekirpaşa Beldesi Gündoğdu Mahallesi Dünya Bankası Kalıcı Konutları 24 Ada'da oturan komşular arasında çocukların gürültü yapması nedeniyle tartışma çıktı. Tartışma sonrası apartman yöneticisi N.H. üst komşusu E.E'yi sözlü olarak uyardı. E.E çıkan tartışma nedeniyle Kandıra İlçesi Çamkonak Köyünde bulunan kayınbiraderleri A.B ve T.B'yi evine çağırdı.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memuru C.K hiçbir şeyden habersiz olarak kayınpederi N.H'ye ait eve iftar daveti için geldiği sırada E.E ve kayınbiraderleri evin kapısını kırarak içeri girdi. E.E ve kayınbiraderleri sivil kıyafetli polis memuru C.K'yı dövmeye başladılar. Aldığı darbeler sonucunda kolu ve kafası kırılan polis, belinde bulunan silah ile uyarı ateşi yaptı.

Ancak E.E ve 2 kayınbiraderi saldırılarını sürdürünce polis memurunun kurşunlarına hedef oldular. E.E koltuk altından aldığı darbe ile ağır yaralanırken kayınbiraderleri ayaklarından ve ellerinden yaralandı.Yaralılar Kocaeli Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırılırken durumu ağır olan E.E ameliyata alındı. Polislerin de kan verdiği E.E yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olay sonrasında yaralanan polis memuru C.K Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yapılan müdahalenin ardından göz altına alındı. Polis kavgaya karışan bir diğer şahsı da göz altına alırken olay ile ilgili soruşturma sürüyor.

.
Yayın Tarihi : 15 Ekim 2005 Cumartesi 12:04:02
Güncelleme :21 Ekim 2005 Cuma 15:19:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?