3
Mayıs
2024
Cuma
POLİS/ADLİYE

Küçük Emir sürüklenerek can verdi

İzmit'te servis aracına binmek istiyen bir çocuk, çantasının kapısına takılmasını sonucu sürüklenerek hayatını kaybetti.

İzmit'in Acısu beldesinde oturan Emircan Gül isimli 6 yaşındaki çocuk, Türk Fransız Kardeşlik Okulu'na gitmek için servis aracına binmek istedi. Araç sürücüsü İlyas Akyıldız küçük çocuğu fark etmeyerek hareket etti. Çantası aracın kapısına sıkışan Emircan Gül bir süre sürüklendikten sonra asfaltın üzerine yığılıp kaldı. Hiçbirşeyden haberi olmayan sürücü yoluna devam ederken minik Emircan çağrılan ambulansla Kocaeli Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı. Bir gün yoğun bakımda kalan minik Emircan hayatını kaybetti. Olanlardan habersiz araç içindeki yolcularını okullarına bırakan servis şoförü İlyas Akyıldız ise döndükten sonra olayı öğrenirken, servis şoförü ile kazada hayatını kaybeden minik çocuğun komşu oldukları öğrenildi.

Servis sürücüsü İlyas Akyıldız gözaltına alındıktan sonra çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, kazada hayatını kaybeden Emircan Gül ise Acısu beldesinde toprağa verildi.

.
Yayın Tarihi : 3 Aralık 2005 Cumartesi 14:04:27
Güncelleme :3 Aralık 2005 Cumartesi 14:13:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?