3
Mayıs
2024
Cuma
POLİS/ADLİYE

Öldüren ameliyat

İzmit'te apandisit ameliyatı sonrası durumu ağırlaşan ve 2 gün yoğun bakımda kaldıktan sonra hayatını kaybeden genç kız, bugün düzenlenen törenle toprağa verildi.

Şiddetli karın ağrısı şikayeti üzerine babası Talip Tamer tarafından İzmit Devlet Hastanesi'ne götürülen Özlem Tamer (29), burada apandisit teşhisi ile ameliyata alındı. Ameliyatın ardından durumu ağırlaşan ve komaya giren genç kız önce Özel Akademi Hastanesi'ne, ardından da Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Özlem Tamer, KOÜ Tıp Fakültesi'nde tedavi altına alındığı yoğun bakım servisinde 2 gün yaşam mücadelesi verdikten sonra hayatını kaybetti.

Beyin ölümü gerçekleşen Özlem Tamer için bugün İzmit Çınarlı Camii'nde tören düzenlendi. Törende genç kızın nişanlısı Çağatay Özal, tabutun başından bir an olsun ayrılmadı. Gözyaşlarına hakim olamayan Özal'ı, yakınları güçlükle teselli etti. Tamer'in cenazesi ise öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Bağçeşme Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Özlem Tamer'in ağabeyi Tarkan Tamer, olayda ihmali bulunanların mutlaka bulunarak cezalandırılmasını istediklerini dile getirerek, "Olayda bir ihmal söz konusu. Kardeşim apandisit ameliyatı olmak için geldiği hastaneden komada çıktı. Olayın peşini bırakmayacağız" dedi.

Olayla ilgili savcılık soruşturması sürerken, Adli Tıp'tan gelecek sonuçlar bekleniyor.

.
Yayın Tarihi : 13 Kasım 2005 Pazar 15:40:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?