3
Mayıs
2024
Cuma
POLİS/ADLİYE

Travesti ile müşterisi anlaşamayınca...

İzmit'te bir travesti ile müşteri arasında, para anlaşmazlığı nedeniyle, D-100 Karayolu'nda kovalamaca yaşandı. Taraflar birbirlerini bıçakla kovlarken, travesti, müşterisini yüzünden bıçaklayarak yaraladı.

D-100 Karayolu Yalova yol ayrımı köprülü kavşakta meydana gelen olayda, Açelya isimli travesti ile R.A. isimli şahıs arasında para yüzünden başlayan tartışma kavgaya dönüştü. Kavganın büyümesi ile Açelya, üzerindeki falçatayı, R.A. ise bıçağı çıkararak birbirlerini kovalamaya başladı. Açelya bir anda kaçmaya başlayınca müşteri R.A, elinde bıçak ile travestiyi, yüzlerce aracın arasında kovaladı.

Yaşanan kovalama sırasında taraflar zaman zaman durarak birbirlerine ellerindeki kesici aletleri salladı. Açelya'nın savurduğu falçata R.A.'nın yüzüne isabet ederek, yaralanmasına neden oldu. Yüzü kanlar içinde kalan R.A. bir süre daha Açelya'yı kovaladı, ancak yakalayamayınca kovalamaktan vazgeçti.

Yüzünden kanlar akan R.A, "Yolda kaldığını gördüm. Acıdım, arabama aldım. İnerken, 'Ya benimle yatıp 50 milyon verirsin ya da seni bıçaklarım' dedi. Tartıştık beni bıçakladı" diye konuştu.

Olay yerine trafik polislerinin geldiğini gören Açelya da, polislerin yanına gelerek mağdur olduğunu söyledi. Oldukça sinirli olan Açelya, R.A.'ya saldırmak isterken polis tarafından engellendi.

Polis, yaralı R.A.'yı araca bindirerek korumaya çalışırken, Açelya ise araç camından parasını ödemeyen müşterisine saldırılarını sürdürdü. Daha sonra R.A, tedavisi yapılmak üzere hastaneye, Açelya ise Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Ağustos 2005 Pazar 14:41:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?