17
Mayıs
2024
Cuma
SİYASET

Kocaeli Valisi veda turlarında

Son Valiler Kararnamesiyle merkeze atanan Kocaeli Valisi Erdal Ata, il genelindeki veda turları kapsamında, bugün de Kocaeli'nin Gebze İlçesi'nde protokol üyeleriyle vedalaştı.
 
Geçtiğimiz günlerde yayımlanan Valiler Kararnamesiyle merkeze alınan Kocaeli Valisi Erdal Ata, ilk olarak Gebze Kaymakamlığı'nı ziyaret ederek, Kaymakam Mehmet Emin Avcı ile bir süre görüştü.
 
Kaymakam Avcı ile görev yaptıkları süre içinde, başarılı ve uyumlu çalışmalar yaptıklarını belirten Vali Ata, bir gazetecinin 'merkeze alınmanıza kırgınmısınız?' şeklindeki sorusuna, "Bizde kırgınlık olmaz. Devlet bize nerede görev verirse, bu görevi en iyi şekilde yerine getirmeye çalışırız" dedi.
 
Vali Erdal Ata, daha sonra Gebze Belediyesi'ne geçerek, Gebze ve beldelerin belediye başkanlarıyla biraraya geldi. Belediye başkanlarıyla, işbirliği içinde güzel çalışmalar sergilediğini de ifade eden Vali Ata, tüm başkanlara başarılar diledi.
 
Gebze Belediye Başkanı İbrahim Pehlivan ise, Vali Ata'nın yaptığı bütün hizmetleri takdirle karşıladıklarını belirterek, özellikle eğitim alanında, okul sayısının arttırılmasında yaptığı katkılardan dolayı kendisine teşekkür etti.
 
Vali Erdal Ata görüşmenin sonunda, Gebze ve belde belediye başkanlarına, Kocaeli Valiliği tarafından hazırlanan ve 2002-2006 yıllarında Kocaeli'de yapılan yatırım, hizmet ve faaliyetlerin anlatıldığı bir kitap hediye etti. Gebze Belediye Başkanı İbrahim Pehlivan da, Vali Ata'ya, Gebze'nin sembolü olan Tarihi Çoban Mustafa Paşa Külliyesi'nin tablosunu hediye etti.
 
Gebze Belediyesi'nin ardından Gebze Ticaret Odası'nı da (GTO) ziyaret eden Kocaeli Valisi Erdal Ata, burada da GTO Başkanı İbrahim Başaran ile GTO Meclis Başkanı Nezih İşeri ve yönetim kurulunda yer alan işadamlarıyla bir süre görüşerek, veda etti. GTO Başkanı İbrahim Başaran, Vali Ata'nın zamansız Kocaeli'den ayrılmasının kendilerini son derece üzdüğünü vurgulayarak, yaklaşık 5 yıl boyunca birarada olmaktan dolayı mutluluk ve onur duyduklarını söyledi.
 
GTO'nun ardından Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü'nü ve Gebze Organize Sanayi Bölgesi'ni ziyaret etti.
İHA
Yayın Tarihi : 5 Ekim 2006 Perşembe 16:01:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?