30
Nisan
2024
Salı
SPOR

Buzların minik prensesi

Bursalı 7 yaşındaki Serena Çevikel, İzmit'te gerçekleştirilen 2 Türkiye Şampiyonası'nda rakiplerini geride bırakarak şampiyon oldu.

İki yıldan beri Milli Takım Antrenörü Yeler Tekelioğlu’ndan ders alan Serena Çevikel şampiyonaya iyi hazırlandı. Serena Çevikel, Türkiye çapında gerçekleştirilen iki şampiyonadan altın madalya ile dönerek Bursa’nın gururu oldu. İzmit’te yapılan ‘Türkiye Cumhuriyet Kupası Teşvik E Bayanlar Kategorisi’nde tüm rakiplerini geride bırakan küçük patenci, ‘Türkiye Teşvik Şampiyonası’nda da kendi yaş grubunun birincisi seçildi.

Buz üzerindeyken kendisini bir kelebek gibi hissettiğini söyleyen Serena Çevikel, “Buzda kaymak, bana çok şey kazandırdı. Bu sayede zamanımı daha verimli kullanmayı öğrendim. Büyüyünce, bu sporun mesleğim haline gelmesini istiyorum. Bursa için kaymaya devam edeceğim ve ileride, ülkemizi yurtdışında temsil edeceğim” dedi.
Ailesinin desteğini de arkasına alan minik sporcu, bütün arkadaşlarını buzda özgürlüğün tadını çıkarmaya çağırdı.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Aralık 2007 Perşembe 11:46:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hande uçak IP: 78.175.203.xxx Tarih : 7.04.2008 12:12:29

kendisi çok tatlı benim kardeşimin sınıfında okuyor bursa atatürk i.ö.o okuyor.2-b sınıfında ayrıca biz onu as merkezde de gördük şampiyonadan geliyordu onu çok tebrik ediyorum