22
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Kocaeli taraftarından miting

Türkiye 2. Futbol Ligi A Kategorisi takımlarından Kocaelispor'da kongreyi kazanan Taraftarlar Derneği üyeleri, yaklaşık 2 bin kişinin katılımı ile miting düzenledi. Taraftarlar Derneği yöneticileri, mitingin ardından, kulübün anahtarını Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'na teslim etti.

Şehrin çeşitli noktalarında toplanarak Kocaeli Büyükşehir Belediyesi önüne gelen yaklaşık 2 bin taraftar, belediyenin önünü stada çevirdi. Coşkulu tezahüratları ile Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nu desteğe çağıran taraftarlar, kulübün sahipsiz olmadığını haykırdı.

Taraftarlar Derneği Başkanı ve Kocaelispor'un yeni Kulüp Başkanı Cemal Derya, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Karosmanoğlu'nun makamına çıkarak kendisini aşağıya davet etti. Derya daha sonra, taraftarların önünde kulübün anahtarlarını Başkan Karosmanoğlu'na verdi.

Anahtarı kabul ettiğini söyleyen Karaosmanoğlu ise, "Sizler onurlu bir davranış göstererek Kocaelispor'un sahipsiz olmadığını dosta düşmana gösterdiniz. Kulüp, geçmiş yönetimlerin kötü yönetimi nedeniyle bu hale geldi. Biz, bu anahtarı kabul ettik. Ancak kulübü biz yönetmeyeceğiz. Bu işe kim talip, kim bu borç yükünün altına elini sokacak araştıracağız. Yani sizin verdiğiniz bu anahtarı en ehil ele teslim edeceğiz" dedi.

Belediye Başkanı Karaosmanoğlu ve Kocaelispor taraftarları, hep bir ağızdan İstiklal Marşı'nı söyledikten sonra dağıldı.
.
Yayın Tarihi : 3 Haziran 2006 Cumartesi 00:19:13
Güncelleme :11 Haziran 2006 Pazar 10:49:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?