3
Mayıs
2024
Cuma
SPOR

Kocaeli çalışıyor

İkinci Futbol Ligi (A) Kategorisi'nde mücadele eden Kocaelispor, hafta sonunda İzmit İsmetpaşa Stadı'nda Mardinspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Kulüp futbol şubesi sorumlusu Güngör Şahinkaya, artık puan kayıplarına tahammülleri kalmadığını belirterek, 2-0 yenildikleri Çanakkale Dardanelspor maçını unutup Mardinspor maçını kazanmanın hesaplarını yaptıklarını söyledi.

Sakat futbolcuların iyileşmeye başlamasının sevindirici olduğunu ifade eden Şahinkaya, Serhat, Erhan, Mehmet ve Muharrem'in Mardinspor maçına yetişebileceklerini bildirdi.

Çanakkale Dardanelspor maçında kırmızı kart gören kaptan Nuri Çolak'a 5 bin YTL ceza verildiğini ifadre eden Şahinkaya, şunları kaydetti:

''Ceza yönetmeliğimize göre, kırmızı kart gören futbolcuya para cezası uygulanabiliyor. Takım kaptanı olduğu ve daha sorumlu davranması gerektiği halde kart görerek takımını eksik bıraktığı için normalde 2 bin 500 YTL olan cezayı Nuri'ye iki katı olarak uyguladık.''

Şahinkaya, Mardinspor maçının hazırlıklarını, bugün Sakarya Amatör Süper Ligi ekiplerinden Hendekspor ile yapacakları özel maçla sürdüreceklerini sözlerine ekledi.
.
Yayın Tarihi : 2 Kasım 2005 Çarşamba 10:34:09
Güncelleme :11 Kasım 2005 Cuma 11:55:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?