3
Mayıs
2024
Cuma
SPOR

Kocaeli iddiasını sürdürüyor

Türkiye 2. Futbol ligi A Kategorisi'nde mücadele eden Kocaelispor'da Akçaabat Sebatspor karşısında alınan farklı galibiyet yüzleri güldürdü.

2. Lig A Kategorisi'ne kötü bir başlangıç yapan yeşil-siyahlı ekip, son 3 haftada aldığı galibiyetlerin ardından taraftarlarıyla barıştı. Üst üste alınan kötü sonuçların ardından Teknik Direktör Sadi Tekelioğlu'nun istifasıyle göreve gelen Fuat Yaman yönetiminde çıkışa geçen Kocaelispor, Süper Lig yarışında "Ben de varım" dedi. Ligin başında alınan kötü sonuçlar sonrası İbrahim Saral başkanlığındaki yönetimi istafaya çağaran Kocaelisporlu taraftalar da, Akçaabat Sebatspor karşısında ortaya konulan iyi futbol ve alınan farklı galibiyet sonrası takımlarını bağrına bastılar. Bahis skandalından aklanan ve oynadığı futbolla Yeşil-siyahlı ekibin çıkışında büyük pay sahibi olan Orhan Kaynak, "Tam hazır değilim, kondisyonum yeterli değil. Ancak taraftarın gösterdiği ilgi bizleri motive ediyor. Kocaelispor'u bundan sonra daha iyi günler bekliyor" dedi.

Kocaelispor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Elazığspor maçı hazırlıklarına bir günlük iznin ardından yarın Sefa Sirmen Tesisleri'nde yapacağı idmanla başlayacak.

.
Yayın Tarihi : 21 Kasım 2005 Pazartesi 13:38:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?