3
Mayıs
2024
Cuma
SPOR

Kocaeli Süper Lig'e kilitlendi

Kocaelispor'un teknik direktörü Fuat Yaman,A Kategoride yakaladıkları istikrarı ikinci yarıda da sürdürerek Süper Lig'e yükselmek istediklerini söyledi.

Fuat Yaman, düzenlediği basın toplantısında, sıkıntılı başladıkları sezonun ilk yarısını geleceğe dair umutlu tamamladıklarını belirterek, ikinci yarı hazırlıklarını tesislerinde sürdürdüklerini kaydetti.

Yaman, takımının Süper Lig'in yükünü kaldırabilecek durumda olduğunu bildirerek, ''Süper Lig'den başka düşüncemiz yok. Bursaspor ile birlikte (A) Kategorisi'nin en istikrarlı takımıyız. Bu istikrarı ikinci yarıda da sürdürerek Süper Lig'e yükselmek istiyoruz. Son 7 maçta aldığımız sonuçlar da bu hedefte ne kadar ciddi olduğumuzu ortaya koyuyor. Özgüven sıkıntımızı giderdik, iyi takım oluşturduğumuzu, ligde her takımı yenecek güçte olduğumuzu düşünüyoruz.'' diye konuştu.

Transfer konusuna da değinen Yaman, en az 3 futbolcu transferini gerekli gördüğünü bildirerek, ''Takıma kalecimiz Hakan'ın Ankaraspor'a transferiyle boşalan mevkiyle birlikte, savunma ve hücum bölgesine transfer yapmamız gerekiyor. Yönetime 18 kişilik bir transfer listesi sundum, bu isimlerden bir kaçını renklerimize bağlamak istiyoruz. Devre arası kampına yeni transferlerimizle gitmek istiyorduk. Şu anda Sivasspor'un kalecisi Vedat ile görüşmelerimiz devam ediyor. Transfer için Fenerbahçe'den Kerim, Çaykur Rizespor'dan Gökhan Kaba, Erciyesspor'dan Burhan, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'dan Sadi ve Gaziantepspor'dan Ali Bayraktar ile görüşüyoruz.'' dedi.

Yaman, taraftara da çağrıda bulunarak, ''Taraftarımızdan tek ricam, maçlarda sahamızın kapanmasını gerektirecek davranışlarda bulunmamalarıdır. İkinci yarı sahamızdaki 8 maçı İsmetpaşa Stadı'nda oynamak istiyoruz'' diyerek sözlerini tamamladı.

.
Yayın Tarihi : 31 Aralık 2005 Cumartesi 11:05:10
Güncelleme :2 Ocak 2006 Pazartesi 15:15:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?