3
Mayıs
2024
Cuma
SPOR

Körfezde hazırlıklar başladı

Türkiye İkinci Ligi A Kategorisi ekiplerinden Kocaelispor ikinci yarı hazırlıklarına 1 haftalık aradan sonra başladı..

Yeşil-Siyahlı futbolcular bir haftalık aradan sonra Kocaelispor Sefa Sirmen Tesisleri'nde bir araya gelerek teknik direktör Fuat Yaman'nın nezaretinde idmanlara başladı. 4 Ocak 2006 tarihine kadar kendi tesislerinde hazırlanacak olan Kocaelispor, bu tarihten sonra 10 günlük kamp için Antalya'ya gidecek.

Kocaelispor Futbol Sorumlusu Güngör Şahinkaya, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ikinci yarıda daha güçlü ve hedefine ulaşacak bir Kocaelispor yaratmak için transfer çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Kaleci Hakan'ı Ankaraspor'a verdiklerini ve karşılığında savunma oyuncusu Emre Köksal'ı transfer ettiklerini ifade eden Şahinkaya, ''Stoper ve santrafor arayışlarımız sürüyor'' dedi. Kocaelispor'un belirlediği hedefe ulaşması için yönetimin büyük bir gayret gösterdiğini anlatan Şahinkaya, şunları kaydetti:

''Sezon başında oluşturduğumuz genç kadro belli bir süre uyum sorunu yaşamasına rağmen sonradan toparlandı. Ara transfer dönemini iyi değerlendirmek istiyoruz. Bu konuda 5 futbolcu ile görüşmelerimiz devam ediyor. Takımın yapısına uyacak, takım oyunu oynayacak futbolcuları kadroya dahil ederek, ikinci yarıda mücadeleci ve çok koşan bir takım oluşturacağız. Futbolcularımızdan Nuri ve Ferit'e ciddi teklifler var. Hedefimiz süper lig. Bu hedefimize ulaşacağımıza inanıyorum.''

.
Yayın Tarihi : 28 Aralık 2005 Çarşamba 12:27:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?