3
Mayıs
2024
Cuma
SPOR

Yönetici böyle yaparsa

Amatör Süper Ligi'nde Kocaeli'nde oynanan ve zirve yarışı açısından önemli olan Körfez Belediyespor-Suadiye Belediyespor maçında olaylar çıktı.

Körfez İlçesi Alpaslan Türkeş Stadı'nda oynanan karşılaşmanın 90 dakikalık bölümü oldukça sakin geçti. Körfez Belediyespor 90+1. dakikada Yüksel'in ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçti. Bu golden sonra Körfez Belediyespor yöneticisi olduğu öğrenilen Murat Yıldırım, Suadiye Belediyespor yedek kulübesine saldırdı.

Kulübedeki kavgaya yedek oyuncular ve antrenörler de katılırken tellerden atlayan Körfez Belediyesporlu taraftarlar da futbolculara saldırdı. Kavga saha içine sıçrarken Suadiye Belediyesporlu futbolcularla sahaya giren taraftarlar birbirlerine tekme tokat girdi.

Polisin müdahalesine rağmen, Suadiye Belediyespor yedek kulübesine tribünlerden koltuklar atıldı. Çıkan olaylar nedeniyle 25 dakika duran maç, durumun kontrol altına alınması ile birlikte tekrar başladı. Suadiye Belediyespor'un 90+3. dakikada Volkan'ın ayağından bulduğu golle karşılaşma 1-1 berabere sona erdi.

.
Yayın Tarihi : 26 Aralık 2005 Pazartesi 12:12:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?