3
Mayıs
2024
Cuma
YAŞAM

Bakan Pepe, 'düğün babası'

Çevre ve Orman Bakanı Osman Pepe, düğün masraflarını karşıladığı 7 çiftin İzmit Grand Yükseliş Oteli'nde gerçekleşen toplu düğün törenine katıldı.

Kocaeli'nin her ilçesinden birer çiftin düğün masraflarını ve ev eşyalarını karşılayan Bakan Pepe, Grand Yükseliş Oteli'nde gerçekleşen düğünde, oldukça mutluydu. Merasime, Bakan Pepe'nin yanı sıra Kocaeli Vali Yardımcısı Necmettin Kalkan, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Birgül Pepe, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Hilmi Güler'in eşi Mehtap Güler, küçük kızı Zigan Güler, Osman Pepe'nin büyük oğlu İsmail Pepe ve nişanlısı Şeyma Güler ile davetliler katıldı.

Genç çiftlerin nikahını Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu kıyarken, şahitliğini ise Bakan Pepe'nin yanı sıra Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Körfez Belediye Başkanı Yunus Yıldırım, Bekirpaşa Belediye Başkanı Abdullah Köktürk, Derince Belediye Başkanı A. Haydar Bulut, Gebze Belediye Başkanı İbrahim Pehlivan, Kandıra Belediye Başkanı Mustafa Öğren ve 7 ilçenin AKP'li İlçe Başkanları şahitlik yaptı.

Pepe yeni evli çiftlere bir ömür boyu mutluluk dileyerek, evlilik cüzdanlarını gelinlere verdi. Yapılan merasimin ardından Bakan Pepe eşi Birgül Pepe ve gelini Şeyma Güler, çiftlere birer altın taktı.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Ağustos 2005 Pazar 10:25:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?