16
Haziran
2024
Pazar
POLİS/ADLİYE

Dilovası Belediye Başkanı'na saldırı

Kocaeli'nin Gebze İlçesi Dilovası Belde Belediye Başkanı Musa Kahraman'a makamında saldırıda bulunan 2 kişi, polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.
 
Edinilen bilgiye göre, belediyeye gelen 2 kişi, MHP'li Dilovası Belediye Başkanı Musa Kahraman ile görüşmek istedi. Başkanlık makamına kadar çıkan şahıslar, Başkan Kahraman'ın kendileriyle görüşme talebine olumsuz cevap vermesi üzerine, başkanlık sekreterliğindeki görevlilerle tartışmaya başladı. Şahıslar, daha sonra başkanın makamına zorla girerek, bu kez de Başkan Kahraman ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine, diğer belediye çalışanları araya girerek saldırganları dışarı çıkarttı. Dilovası Belediye Başkanı Kahraman, herhangi bir darbe almazken, saldırganlar belediyenin giriş kapısının camını da kırarak kaçtı. Eşkalleri alınan saldırganlar, kısa bir süre sonra polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.
 
Saldırının hangi gerekçeyle yapıldığı konusunda belediye yetkilileri tarafından açıklama yapılmazken, Dilovası Belediyesi Özel Kalem Müdürü Necmettin Battal, Başkan Kahraman ve belediye çalışanlarının sağlık durumlarının iyi olduğunu söyledi.

Başkan Musa Kahraman, bir süre önce de özel bir televizyonda yayımlanan Objektif Programı'nın yapımcısı ve sunucusu Kadir Çelik'i, Dilovası halkına hakaret ettiği iddiasıyla makamında tokatlamıştı. Olayın ardından her 2 taraf da, birbirlerini suçlamış ve olay yargıya intikal etmişti.
İHA
Yayın Tarihi : 3 Ekim 2006 Salı 16:48:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
dursun kılıç IP: 78.174.223.xxx Tarih : 30.01.2009 11:02:56

sayın kahraman koltukta oturacağına şu sokaklara bı alt yapı yada asfalt yaptır oturmalka olmuyor bız her gün o çamuru yürüyoruz bı zahmet bır kerede sen gel de bak insanlar nasıl yaşıyorlar orda ve bizim mahalenın daha kanalızasyonu bıle yok anca seçimlered gelırsınız bınlerce söz veririsiniz ama gerisi yok sizden ricam bı kere gelde gör özelikle 720 sok ordaki insanlar insan deyıllermı sayın başkanım musa kahraman saygılarımla