28
Mayıs
2024
Salı
POLİS/ADLİYE

Yanmış halde bulunan genç intihar etmiş

Kocaeli'nin Gebze İlçesi'nde ormanlık alanda motosikletiyle yanmış halde bulunan şahsın, geçirdiği bunalım sonucu kendini yakarak intihar ettiği ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre, Gebze Güzeller Organize Sanayi Bölgesi altında bulunan ormanlık alanda dün motosikletiyle beraber tamamen yanmış halde bulunan cesedin, evli ve 3 çocuk babası Menderes Karaoğlu'na (34) ait olduğu belirlendi. İşsiz olduğu öğrenilen Karaoğlu'nun ilk belirlemelere göre bir cinayete kurban gitmediği, ailesini cep telefonuyla aradıktan sonra kendini yakarak intihar ettiği ortaya çıktı. Jandarma yetkilileri tamamen yanan motosikletin, motor şase numaralarından yola çıkarak, ölen şahsın kimliğini tespit etmeyi başardı. Motosikletin yaklaşık 10 ay önce satın alındığını tespit eden jandarma ekipleri, kayıtlardan da satın alan şahsın Gebze Yenimahalle'de oturan Menderes Karaoğlu olduğu bilgisine ulaştı. Yapılan araştırma sonucu ormanda yanan kişinin Menderes Karaoğlu olduğu belirlendi.
 
Ormanlık alana dün kendisine ait motosikletiyle tek başına geldiği görgü tanıklarıyla da tespit edilen Karaoğlu'nun, daha sonra başta eşi olmak üzere bütün yakınlarını cep telefonuyla arayarak, "Hakkınızı helal edin, kendimi yakacağım" dediği öğrenildi. Motosikletin depo kapağını açan Karaoğlu'nun, buradan aldığı benzinle kendini yakarak intihar ettiği tahmin ediliyor. Bir süredir depresyonda olduğu öğrenilen Karaoğlu'nun, hastanede tedavi gördüğü ve yaklaşık 1 ay önce de yine hap içerek intihara teşebbüs ettiği belirlendi. Evli ve 3 çocuk babası olan Karaoğlu'nun kesin ölüm sebebi ise, İstanbul Adli Tıp Kurumu'nda yapılacak otopsi sonucu belli olacak.
 
Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma devam ediyor.
İHA
Yayın Tarihi : 18 Eylül 2006 Pazartesi 18:36:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?