23
Mayıs
2024
Perşembe
POLİS/ADLİYE

Kendini evinin tavanına astı

Özgürlük ve Dayanışma Partisi (ÖDP) Gebze İlçe Başkanı, iddiaya göre ekonomik nedenlerden dolayı girdiği bunalım sonucu kendini evinin tavanına iple asarak intihar etti.

Edinilen bilgiye göre, Köşklüçeşme Mahallesi Bağdat Caddesi üzerindeki Demircioğlu Apartmanı'nda meydana gelen olayda, ÖDP Gebze İlçe Başkanı Recep Aktaş (44), geçirdiği bunalım sonucu kendini evinin tavanına iple asarak intihar etti. Henüz 1 yıllık evli olduğu öğrenilen Aktaş'ın cesedi, bir süre sonra kendisini merak eden komşuları tarafından bulundu.

Recep Aktaş, intihar etmeden önce ise eşine hitaben, "Aşkım senden ve herkesten özür diliyorum. Ölümümden dolayı kimse sorumlu değildir" yazılı bir not bıraktı. Yakınlarından alınan bilgiye göre ise, Recep Aktaş'ın bir süredir ekonomik sıkıntı çektiği ve bu yüzden intihar etmiş olabileceği belirtildi.

Recep Aktaş'ın eşi Bilge Aktaş'ın, kardeşinin düğünü için Ardahan'a gittiği, Recep Aktaş'ın olay sırasında evde yalnız olduğu da öğrenildi. Yaklaşık 1 yıldır ÖDP Gebze İlçe Başkanlığı'nı yürüten Aktaş'ın cesedi, ilk incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere Gebze Belediyesi Morgu'na kaldırıldı. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturmaya ise devam ediliyor.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Eylül 2005 Pazartesi 14:54:20
Güncelleme :15 Ekim 2005 Cumartesi 15:01:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?