23
Mayıs
2024
Perşembe
POLİS/ADLİYE

Soba zehirlenmesi: 2 ölü

Kocaeli'nin Gebze İlçesi'nde, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi ise hastanede tedavi altına alındı.

Edinilen bilgiye göre, olay dün gece meydana geldi. Tatlıkuyu Mahallesi Körfez Caddesi 1312/2 Sokak üzerindeki Tümer Yapı Kooperatifi Konutları B Blok'ta ikamet eden Muslu ailesinin 4 ferdi, akşam sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendi.

Olay, gece işten evine dönen Zakir Muslu'nun, eve girdiğinde eşi Kadriye Muslu (26), çocukları Rabia (5) ve Rümeyse Muslu (4) ile kayınvalidesi Hatice Tamay'ı (55) baygın bir şekilde yatarken bulmasıyla ortaya çıktı. Acilen Gebze Fatih Devlet Hastanesi'ne kaldırılan aileden kayınvalide Hatice Tamay ile torunu Rabia Muslu'nun, hastaneye gelmeden önce öldükleri belirlendi. Anne Kadriye ile kızı Rümeyse ise ilk tedavilerini müteakip, hayati tehlike kaydıyla Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Tamay ve torunu Rabia'nın cesetleri ise, ilk incelemenin ardından Gebze Belediye Morgu'na gönderildi. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturmaya devam ediliyor.

.
Yayın Tarihi : 25 Aralık 2005 Pazar 16:11:37
Güncelleme :25 Aralık 2005 Pazar 16:19:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?