18
Mayıs
2024
Cumartesi
POLİS/ADLİYE

Trafik kazası: 1 yaralı

Kocaeli'nin Gebze İlçesi'nde meydana gelen trafik kazasında, yoldan karşıdan karşıya geçmeye çalışan bir kişi, otomobilin altında kalarak ağır şekilde yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, kaza Gebze Osman Yılmaz Mahallesi İstasyon Caddesi üzerinde bugün meydana geldi. Yaya olarak yoldan karşıdan karşıya geçmeye çalışan Kazım Yıldız'a, Gebze'den İstasyon Mahallesi istikametine gitmekte olan Metehan Yüksel yönetimindeki 06 MTE 81 plakalı otomobil çarptı.

Kaza sonucu ağır yaralanan Kazım Yıldız'a, o sırada bir açılış için bölgede bulunan Gebze İlçe Sağlık Grup Başkanı İlhan Kadıoğlu ilk yardımda bulundu. Başından aldığı darbeyle ağır yaralanan Kazım Yıldız, olay yerine gelen ambulansla Gebze Fatih Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada ilk tedavisi yapılan Yıldız, daha sonra hayati tehlike kaydıyla Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Kazaya sebep olan otomobil sürücüsü Metehan Yüksel ise, polis tarafından gözaltına alındı. Kazayla ilgili soruşturmaya devam ediliyor.

.
Yayın Tarihi : 30 Aralık 2005 Cuma 17:57:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?